9 september 2023
13:00

Skyttorps IF

Storförlust mot serieledarna

Lördagens match mot serieledande Skyttorp blev en match som vi snabb lägger till handlingarna och går vidare från. Ambitionen innan matchen var att ge Skyttorp en riktig match och förhoppningsvis bli det första laget att besegra dem under årets säsong.

Vi är dock inte på tårna i matchinledningen och redan efter 10 minuter står det 0-2 på tavlan. Precis den starten vi inte behövde. Vi försöker jobba oss in i matchen, ligga närmare motståndarna och etablera eget spel men Skyttorp har vassa anfallare som straffar oss och efter 25 min står det 0-4. Innan halvtidsvilan har de även ökat på ledningen till 0-5. Skyttorp har ett visst spelövertag men är framförallt kliniska i den sista tredjedelen av banan.

I andra halvlek går vi in för att vinna halvleken och spräcka nollan. Vi håller hyfsat jämna steg spelmässigt och även om Skyttorp gör 0-6 i minut 50 så trummar vi på i en positiv anda. Till slut, i den 78:e minuten, nätar Jessica för tredje matchen i följd. Därefter gör Skyttorp 1-7 som blir slutresutltat i matchen.

Vår obesegrade svit spricker men vi släpper den här matchen snabbt och blickar redan vidare mot nästa helg.